torsdag 27 november 2014

Den Mörka Staden

Författare: Carrie Ryan 
Sammanfattning: Den här boken är sista delen i en zombieapocalyps-serie, den handlar om Cacher, Annha, Gabry/Abigail och Elias. Cacher är immun, det betyder att han i kan blir en Ohelig/ Mudo/ Pestråtta/ zombie. Därför så vill rekryterna att han ska hämta råvaror från dom smittade områdena. Men dom kan inte kontrollera honom om dom inte har någon som betyder mycket för Cacher, därför  
Det fins en plats som kallas Mörka Staden. I staden så bor Annah. Hon och Abigail/Gabry är tvillingar men en gång när dom var ungefär 4 så gick Elias och tvillingarna ut på stigen. Då ville Gabry gå hem men Elias ville inte det, så Annah och Elias lämnade Gabry/Abigail ute på stigen. Därför så har dom vuxit upp utan varandra. 

När Cacher och Gabry kommer till Mörka staden för att hitta Annah så händer det som alla visste någon gång skulle hända, Mörka Staden invaderades av zombies. Eftersom att rekryterna vill ha Cacher så kidnappade dom Gabry till Fristaden, en liten ö där det är säkert. Annah och Cacher försöker då rädda henne men dom blir istället indragna i en massa trubbel.

Jag gillade att Annah och Cacher hittade Gabry i Fristaden.
Jag gillade inte att Mörka Staden delvis invaderad.

Mitt betyg 4/5 Oheliga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar